simzerCsak margora mert nem tartozik a vitahoz: A virusokat ujabban a mar meglevo fejlett(ebb) elolenyekbol szarmazo DNS es az ekore huzodott membranhartyakent tartjak szamon, sot, a redszertan, ha bizonytalanul is, de nem sorolja oket az elolenyek koze. Onmagat reprodukalni kepes anyag/struktura, s ez bar szukseges, nem elegseges feltetele annak, hogy eletkent tekintessen.
A valoszinuseg-szamitasi alapon allo ellenrevek termeszetesen figyelembe veszik a dolgokat, amiket emlitesz, maskulonben nyilvan nem ernenek annyit sem, mint amennyit az a szemet, amit ma vitt el a kukasauto xD
"Azt pedig sosem értettem..."
Nagy igazsag. Egy elmelet megcafolasa csak az adott elmeletet cafolja, a masikat nem bizonyitja. Kivetel, ha csak ket lehetseges elmelet van. Hajlok arra, igazat adjak neked, de teremtes vagy nem teremtes(azaz evolucio) a kerdes, van ezen kivul 3. elmelet is? Ha nincs, akkor az egyik megcafolasa elvileg veheto bizonyiteknak a masikra (azert engem sem gyozne meg egy ilyen bizonyitas tulsagosan, nem is tudom... de attol meg igy van, csak ezzel meg vigyanzni kell, sokszor gondoljuk, hogy eldontendo kerdest teszunk fel, holott...)