Elkezdtem egy kecskeméti Linuxnap szervezését, a debreceni Linuxnap sikerén felbuzdulva. Sajnos pontos hely még nincs, eléggé kevés dolgot sikerült eddig intéznem, többek között kinyomoztam, hogy lehet kocsmákba tömegesen is menni :) Ehhez az ötlethez szeretnék segítőket, résztvevőket toborozni.
Szükségem lenne:
-Olyanokra, akik a szervezésben segítenének
-Olyanokra, akik a lebonyolításban segítenének
-Olyanokra, akik a toborzásban segítenének :)
Valamikorra Novemberre szeretném ezt tenni, pontos időpont még nincs, mert ez csak egy "hirtelen" jött ötlet (már hetek óta nézegetek a dolgok után), de én nagyon szeretnék egy ilyet összehozni.
Tervezett program sincs, én egy ilyen közös sörözős beszélgetésre gondoltam. Lapitopikat lehet hozni, következő napokban kiderítem, hogy van-e valami elérés az internetországba az általam kiszemelt kocsmában.
Szóval ehhez szeretnék segítőket toborozni, észrevételeket, tanácsokat, ötleteket nagyon szívesen veszek, illetve aki úgy gondolja jönne, az posztoljon egyet azzal az időponttal, ami neki leginkább megfelelne.
Üdvözlettel:
Gergő
2009-09-19 frissítve
Pár részletet sikerült kiötleni.
Ez egy Ubuntu 9.10 Release Party lesz, de nem csak az új Ubuntu verzió van betervezve.
Eddigi program:
- Ubuntu 9.10 nagy vonalakban történő bemutatása
- Pár ablakkezelő ismertetése/bemutatása (OpenBox, KDE, XFCE)
- A rendszer karbantartása
- Pár kis helyigényű Linux (pl.: Puppy, NimbleX sub100)
- Segítsd Te is a szabadszofter terjesztését!
- Kötetlen beszélgetés, vagy sörözés
Ezekből nem az összes van betervezve prezentációnak, amikre lesz igény, vagy amikre lesz vállalkozó, azok lesznek.
Helyszin: Derino Kávézó - Csongrádi utca 4 - köszönet aadamnak!
Pontos idő még nincs, az a következő fázis.