mohabacsiÍrod, létrejött a kapcsolat. Ezt mi alapján tételezed fel? Amit gyanús esetekben el szoktam követni: Van valahol egy "A ... hálózati kapcsolat (...) aktv" nevű ikon a panelen. Ezen jobb gombbal klattyintva kijön egy menü. A hálózat engedélyezése legyen kipipálva. Ha megvan, a következő: IP, Broadcast, NetMask, DNS van? Ha az IP-d 169.valami, akkor nincs kapcsolat. Ezt nekem is eljátszotta, be kell állítani a hálózatot (jobb gomb, kapcsolat szerkesztése). Nem megy-->jelzed. Elsőre ezzel szívtam én is egyébként, lehet, nálad is ez a gond.
Ha ez is, akkor menjünk tovább. Terminálban (ezt az Alkalmazások menüben találod valahol... rádbízom. :) ) kiadod a követekző parancsot:
ping -c 10 google.com
Ha ez is végigmegy, akkor máshol lehet a gond. Terminálban indítsd el a böngésződet (Firefox: firefox, stb), nézzed, mit ír ki. Ha ezek is okésak, akkor próbálj betölteni valami könnyen elérhető, gyors oldalt (Google például), megint mit mond. Ahol valami nem normálisat, vagy error szót tartalmazót, vagy ránézésre gyanúsat, azt (a körülmények mellékelésével) írd meg.