gyarakilaszloKöszi! Tehát akkor gondolom telepíteni kellene egy Windows-t rá igaz? Vagy egy windows telepítővel is megoldható? Már egy jó ideje nem használok Windows-t és nem igazán emlékszem rá, hogy a telepítésénél lehet-e ilyet kérni tőle..
Na, mindegy. Egy kis info a merevlemez történetéről: sokáig win futott rajta, majd mikor hozzám került, legyalultam és felkerült rá a 8.04 (azért az, mert csak ez volt nekem kiírva). Gond nélkül felment, megkapta az egész vinyót. Igen ám, de sajnos a 8.04 nem nagyon akarja kezelni néhány dolgot és a Wifi-t se tudom normálisan belőni rajta. (A 9.10 live-al alapból nem voltak ilyen próblémáim, így hát gondoltam feldobom a 8.04 mellé).
Nem zavart volna az sem ha dől a rendszer, mert a 8.04 is friss telepítés, nincs semmi fontos adat a gépen. A 9.10-nek odaadtam a fél vinyót, szépen le is választotta a particióról (jelenleg üres területként szerepel) de feltelepülni nem hajlandó rá.
Na most a következő a kérdésem, ha a 8.04 gond nélkül felment az egészre, akkor a 9.10 észlelhet-e olyan hibát a vinyón ami a 8.04-et nem zavarta?
Mondjuk annyira nem nagy probléma, de érdekel hogy mitől lehet ez :)