DcNdrewAzt elismerem , hogy az összeesküvés elméletemet semmivel sem tudom alátámasztani , mivel csak egy elkalandozott gondolat volt részemről !
Azt viszont ne mondjátok a driverrel kapcsolatba , hogy nem néztem utána a dolgoknak ! Tudom hogyan kell telepíteni Nvidia drivert , tudom hogyan kell leállítani a grafikus felületet telepítés előtt , mivel utána néztem és itt is kaptam segítséget bőven ! Azt is tudom melyik verziót lehet az én kártyámhoz felrakni ami normálisan működik Hardy-n mert annak is utána néztem .
Azt is tudom már , hogyan lehet kicsikarni a Hardy-n a számomra megfelelő felbontást a modeline és xorg.config hegesztésével izéé( a végefelé van a megoldás ) . Jaunty-n még mindig halott ügy és ha valakinek sikerül a Geforce2 Titanium kártyát beüzemelni 3d támogatással anélkül , hogy újra programozná az egész 9.04 forráskódját , annak külön fizetek 2-láda sört !!!
Mellesleg a hozzászólásom lényege igazából arra akart rámutatni , hogy a Pc-re igen is kell költeni ! Egyébként azt sem tartanám problémának , ha igaz lenne az összeesküvés elméletem , mivel nem sajnálom az Ubuntu fejlesztőktől a különböző forrásokból befolyt pénzt . Sőt ha tehetném én magam is adnék nekik , mivel nagyon jó operációs rendszert alkottak és ráadásul ingyen !
Félre értés ne essen nem azt mondom , hogy ha muszáj lesz nem fogom lecserélni a vasat , erről szó sincs . Csak azért viszont mert most kijön a Coala nem fogok szaladni új Pc-t vásárolni , sem pedig a compiz kocka miatt !
Szóval nagyon is utána néztem én az alatt a pár hét alatt a dolgoknak , amióta elváltak útjaim a Windows-tól , ami viszont szintén nem olyan rossz mint ahogy oly sokan állítják .
Na csumi ...