upgrade után
Az egérpadon? :P:P:P Bocs, de ezt egyrészt nem lehetett kihagyni, másrészt egy kicsit alulinformált a hiba. Viccet félretéve: Eltűnt az egérmutató??? Milyen egeret használsz? (usb, ps/2, BT, touchpad) Üdv: Shiva72
HIBA! a frissítés után..... Ebből sokat megtudtunk..... 1., milyen disztró? hányas verzió? 2., milyen egér? 3., mit csinál, mit nem csinál? Nem vagyunk táltos sámánok, hogy gondolatot olvassunk.
beg9.10 ibm thinkpad r50e laptop nem látszik a képernyőn de aktív tehát ha klikkelek működik
Én hoznék egy macskát, vagy egy foxit, az a föld alől is előkerít egy egeret.
Nekem van egy hörcsögöm is... remélem frissítés után megmarad!!! ...hiányozna...
efsanyi:) de most komolyan: tedd már fel a kérdésedet általunk is emészthető formában! (mondjuk binárisan vagy hexában :P) Hidd el, azután amiben tudunk, segítünk! Üdv: Shiva72
az ugye teljes vicc h beléptem a synapticba és lett egerem?
vadasyÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ És meg is maradt utána?
Shiva72meg de szerintem újraindításkor megint nem lesz már volt ilyen h mindentől függetlenül egyszer csak lett
vadasyEgyre érdekesebb.... azért kíváncsi vagyok, hogy újraindítás után meglesz-e.... üdv: Shiva72
Shiva72egy-pár újraindítás és nem lett egér aztán synaptic még mindig nem synapticban egy keresés és van egér
vadasyUhh, na ez már tényleg egy rejtély..... És csak a Synaptic.nál jön helyre? Esetleg az egérmutató típusának átváltása nem segítene: üdv: Shiva72
Shiva72synapticnál észleltem nem lehet összefüggés esetleg azzal h synapticnál bekéri a jelszót? egérmutató típusváltása hol lehetséges?
vadasyJobb klikk az asztalon, aztán Téma->Testreszabás->egérmutató! Ott tudod másikra állítani üdv: Shiva72
Biztos mindig elviszi a cica..... No. Szerintem xorg.conf-ba kell (google, hogy ott hova) egy Option "HWCursor" "off" vagy SWCursor, de akkor on :)