Ez a hálózati proxy nevű program pont úgy néz ki, mint a Firefox beállítások ablaka. Engem pont ez a lista érdekelne, amiről beszéltél, és azt mondtad, hogy kár leírni. A hálózati proxy programot bizonyára úgy kell használni, hogy ki kell tölteni az üres mezőket, és mindegyikbe azt kell beleírni, amire szükség van, konktrétumokat persze nem tudok. A mellőzött kiszolgálók fül alatt találod azokat a kiszolgálókat, amelyekre ne legyenek érvényesek a proxy beállítások, mint például a localhost, ami azt jelenti, hogy ha a saját gépemen tesztkötnyezetben futtatok egy weblapot, akkor azt ne a proxyn keresztül érjem el, csusság is lenne. Ezeket ki tudom innen törölni, de bármikor egy gombnyomással vissza lehet állítani.
Egyelőre én is csak ennyit tudok erről a témáról. Éppen most írtam egy blogbejegyzést erről. Dokumentációk olvasása a címe. A témában a sulineten tudsz normális dokumentációt olvasni. http://www.sulinet.hu/tart/fkat/Kaaba
egy 6 részből álló cikksorozat van itt római számokkal vannak megszámozva, meg fogod találni.
Egy napig kerestem, ameddig megtaláltam, nem könnyú azért találni egy normális dokumentációt, mert sokan kereskedelmi célból használnak bizonyos kulcsszavakat, azért mert sok a rákeresés, aztán nem mondanak semmit, csak ismételgetik a kulcsszavakat, de bárhova mész, mindenhol őket találod, aztán majd a fórumokban lehülyéznek, hogy nem tudsz guglizni, ők bizonyára nem hallottak még a seoról.