+1 :) sok sikert!
Szerintem próbáld őket rábeszélni a dualboot-os megoldásra.
Az a legjobb módja a két rendszer összehasonlításának. Ráadásul ha kifekszik a Windows van lehetőség könnyen gyorsan adatot menteni a gépről.
Meg költséghatékony, mert nem kell semmi új dolgot beruházni. Ennek a gazdasági igazgató örül szerintem a suliba legjobban. Akik meg vannak húzatva a piff puff játékokért ott az "Urban Terror" és társai. Vagy az Openoffice, lehet összevetni a Windows-os iroda programmal (nevét se tudom rendesen, mert Windowson is a nagy gépen Openoffice van, a netbokkon meg Abiword) hogy melyik a gyorsabb, vagy melyik a használhatóbb.
Már azért is jó lenne a dualboot hogy vajon melyik rendszer fekszik ki hamarabb ugyanazon hardveren és ugyanattól a használattól...
Egyszerű földhözragadt érveket javasolj szerintem.
A cimboráknak meg mutasd meg hogy lehet rajta msnezni, skypeolni, videót nézni, torrentezni.
Próbáld nekik megmutatni a mindkét rendszeren létező azonos programokat (Firefox,Thunderbird,Skype,Filezilla,Smplayer)
Mert ha ráéreznek arra hogy sok dolog létezik Linuxos változatban is akkor látják mégse kénkő szag és az ördög árad a Linuxból :D