Sziasztok! A fura az, hogy eleinte a 9.10 hozta az 1024x768-at de pár nap után elszállt ez a felbontás. Alaplapla integrált nvidia kártyám van. A 9.04-nél elég volt a xorg.conf-ot editelni, de itt most azt nem találom. 800x600 megy a gép és ez nagyon bánt :) Ha tudnátok valami megoldást nagyon örülnék. Bemásolom a régi xorg.conf-ot ez az előző rendszeren működött tökéletesen. Kubuntut használok. nem találom vagy nincs is xorg.conf. Előre is köszi! Uff Section "Device" Identifier "Intel Graphics Adapter" Driver "intel" EndSection Section "Monitor" Identifier "Configured Monitor" HorizSync 31-70 VertRefresh 55-120 Option "DPMS" Option "PreferredMode" "1024x768" EndSection Section "Screen" Identifier "Default Screen" Monitor "Configured Monitor" Device "Intel Graphics Adapter" EndSection
állíthatatlan felbontás
Alt+F2 gksu nvidia-settings megoldás nem működik ?
dreamexvalamit sikerül azóta elbarmolnom, de nagyon és újratelepítettem a gépet én barbár. A helyzet a régi. Frissítések fenn vannak. n vidia settings is fenn van. használni nem tudom mert You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server.
Ennyivel később: 12 év
administrator lezárta a témát.