Sziasztok. A következő porblémával fordulok hozzátok. Telepítettem először is win7 mellé más merevlemezre, azon belül pedig egy kisebb partícióra az Ubuntu 9.10-et. Ezt ma módosítani szerettem volna annyival, hogy legyen akkor több hely a linuxnak, egyesítem a partíciókat. Ez életem első linuxos próbája, így gyakorlatomhoz híven windows alól a linuxos merevlemezt formáztam, egyesítettem a partícióit. Ugye ha ezt windows-zal csinálom, az eltűnik, hűlt helye sem marad, és telepíthetek kedvemre. A linux viszont nem tűnt el nyomtalanul. A grubot kereste bootnál a rendszer, és nem tudtam semmit átugrani, így nem tudtam belépni a win7-be sem. Gondoltam nem lesz gáz, feltettem a már egyesített linuxos vinyóra az Ubuntut, szépen fel is ment, viszont a grub betöltése után már nem tudok win7-et választani a betöltőképernyő előtt, egyből az Ubuntu tölt. Ez nekem hatalmas érvágás, suli miatt muszály win-t is használnom. Segítsetek, nem akarom a win7-et újratelepíteni. Így kicsit tele lett a linux-szal, de szeretném jól megoldani a dolgot. Csak teljesen új még a linux, így nem tudom, hogy mihez, és hová nyúljak.