aMSN
kacorKövetkező inditásnál javult. Most már nem teszem a tálcára, csak- esetleg- a kis méretet alkalmazom. Köszi.
younfoxSzerintem a legjobb még mindig a pidgin. Én még win-en is ezt használom annyira tetszik.
A vinyómon fent van a 9.04 és a 9.10 es ubi is 2msn fiókom van amit egyszerre szoktam használni a régin minden tökéletes az ujjnál nekem is hasonló gondjaim vannak 1ik belépés után eltünik :) többek közt ezért is tettem vissza a 9.04 et
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy új Ubuntu-felhasználó vagyok, és nem tudom megoldani, hogy települjön az új aMSN 98.3 Próbáltam letölteni, Windows alatt még sikerülne is, mert egy fejlesztett csomagot töltött le (amsn-0.98.3-src.tar.gz), csak éppen azt nem tudom, hogy ezt hová kéne kibontanom. A segítséget megköszönném. :-)
mity89De előtte érdemes felvenni az aMSN tárolóját, hogy a legfrissebbet telepíthesse. Itt van hogy kell: https://launchpad.net/~amsn-daily/+archive/ppa?field.series_filter=karmic
Köszi szépen a segítésgeteket, frissítettem, és faszásan fut. :-) Kösz mégegyszer.
Fiók->Beállítások->Egyéb->Hang szerver: a
play $sound
-ot át kell írni aplay $sound
-ra és lesz hang.
ForrásHello Amsn-t lehet valahogy zárolni?
fradi81Ctrl+Alt+Space Utána aztán csak jelszó beírása után tudod újra használni. Gondolom arra kell hogy amíg nem vagy a gép előtt senki se nyúljon bele :)
Helo! Egy olyan kérdésem lenne h amns-t használok. Működik minden jó szeretem is. De egy múltkori frissítés óta a színezett neveket nem jeleníti meg csak karakteresen, vagy nem is tom mi a jó szó rá. Ha vki tudna segíteni megköszönném:)
Megoldottam!!!!!
Riki20És elárulod, hogy mi volt a megoldás?
Mit lehet tenni akkor, ha bejelentkezés után kiírja az összes msn partnerre, hogy felvett, de én nem akarom végigkattintgatni mindet mert meglehetősen sok van?
Nekem az a bajom vele, hogy nem látom mások webkameráját. Olyasmit ír ki, hogy tűzfal vagy router mögött vagyok. Tűzfal nincs, router van. Eddig is volt de ez a probléma nem jelentkezett. A fájlátvitel is iszonyú lassú. 2,5kb/s. Széles sávon! :(
hello hogy lehet 10.04-re régebbi amsn-t telepíteni mint ami a tárolóban van?
Djibouti>Olyasmit ír ki, hogy tűzfal vagy router mögött vagyok. Tűzfal nincs, router van. >Tűzfal nincs linux alatt kernel szinten van már tűzfal (a gufw-vel könnyedén tudsz állítgatni ezt-azt) de szerintem mással lesz itt a baj legközelebb indítsd parancssorból az aMSN-t, és lesd a kimenetet amikor a webkamerás részhez érsz >fájlátvitel is iszonyú lassú. 2,5kb/s. Széles sávon! :( amikor még az eredeti msn-t használtam (4-5 évvel ezelött), akkor is gyötrelmesen lassú volt a fájlátvitel