Sziasztok!
Mivel internet otthon nincs, csak a munkahelyemen, a rendszert mind telepíteni, mind használni leginkább offline fogom. Ekkor ugye nekem a telepítő DVD fog kelleni, amilyet ezen az oldalon nem találtam. De sebaj, itt meg igen: http://nginyang.uvt.nl/
Jó, de melyik kell nekem? Nem az a kérdés, hogy melyik verzió, ez asszem mindegy, legyünk up-to-date-ek, legyen a karmic, de onnan melyik? Ezzel szemezek: "ubuntu-9.10-dvd-i386.iso" Jó a gondolat?
Csakhogy. Egy előző verzió iso-ja a kezembe került, a 8.04-es, azt kiírtam DVD-re, a minap megpróbáltam telepíteni, odáig jutottam, hogy kiválasztottam, hogy telepítést akarok, de aztán 5 perc szüttyögést követően zsizsa kép fogadott. Megpróbáltam mégegyszer, akkor is, megpróbáltam az első menüpontot, tudnillik, hogy csak kipróbálnám a rendszert, de ugyanaz a zsizsa kép fogadott. A laptopon pillanatnyilag van egy Win7, mellé szeretném felpakolni az Ubuntut.
Van bárkinek bármi elképzelése arról hogy mi lehet a baj? Egy jól irányzott kérdés, mit nem állítottam be, bármi, mert én ezt most passzolom. Csinált már valaki ilyet?
Szilvike
---------------
ps. tessék velem kíméletesnek lenni, az indokom a linuxra nem az, hogy én ilyen menő vagyok, hogy így haladni akarok a korral, hanem az, hogy nem jár érte 2 év börtön.