Kedves Közösség!
Pillanatkép a 16. kerületből:
Ma, a janu(ny)ári napsütésben, az állatok ujjongva hallatták hangjukat az ABLAKOKAN túl: a kutya eljutott az első hangig ú...úúúú...úúúú, ...majd megtanulja, de a gerle, a balkáni (akit apám vadgalambnak nevezett) már tudja: ubuntuu....ubuntuu...ubuntuu... . Én rábólintottam, igen, már az állatok is látják az életet az ABLAKOKON túl.
Üdv mindenkinek
Minden Kedves Ubuntu Válaszolónak!
Én nem szántam ezt a bejegyzést sem egy szépirodalmi, sem egy bántó megjegyzésnek, de miután évekig kínozott engem a Windows (előtte ABLAKOKAT írtam), így próbáltam érzékeltetni azt az érzést amit számomra az Ubuntu adott. Szabadság, élmény, összetartozás és tapasztalt, okos emberek segítsége, válasza, kéznyújtása. Sajnálom, ha félreérthető voltam, elnézést kérek mindenkitől aki magára nézve kényelmetlennek érezte a bejegyzést.
Elnézést kérek, sőt bocsánatot.
Napok és hetek óta emésztem magam, a feleségem (akit még mindig szerelemmel szeretek), a lányom (aki az új szerelmem) ellenem vannak, számukra a kész a jó. Ők a win-t szeretik, szép skype, az msn stb. Én a csatát, csak ezek ellen, nem tudom megnyerni. Szerelmeimnek nem számít a stabilitás, a vírusmentesség, a gyors indítás... és minden ami Ubuntu. Számukra ez fontos, és mivel ők az enyéim számomra is. Így jön a dual boot. Ha van 25 percem akkor Ubuntu, utánna átadom a gépet a szerelmeimnek (sajna)WIN-nek.
Nem tudom mit mondjak, már leírtam első szerelem harmadik látásra, a Ti és ezzel együtt az én szabadságom, életérzésem köszönt szembe.
Üzenetek:
In Vino Veritas: ha szereted a latint, örülök neki, én is, a gerle (Streptopelia decaocto) búgja az ubuntut.
sh4hdow: a szó végén nincs dábalju, a szivárvány egy tükörkép, benne mindig fiatalabbak vagyunk...
inigo: vezethetünk bármit bárhová, de csak is tisztítva, "én őszinte ember voltam ordítottam toporzékoltam..."
norby87: ordítsd Norbi és ordíts, hidd el a windows megfertőzhet, de szövődményeket csak annak okoz aki hagyja..
lil.gery bár ki=bárki igen, ide bárki írhat...-köszönhetően nektek- én előttetek fejet hajtok, töröljetek és törölhettek, de Ti nem töröltök, EZ AZ UBUNTU, a szabadság
adams-1986 sajnos esik a szin(t)vonal nem mindenki olyan okos mint mindenki. Az irományt megérteni és megértetni kell.