Sziasztok ! Az asszony az xp alatt operát használt. Van ehhez hasonló böngésző vagy ki mit ajánl a firefox mellé ami jó még ?????????????? Válaszokat előre is köszönöm !!!!!

Chrome. Bár nem tudom, hogy megy-e xp alatt. Nem is akarom megtudni :D Miért nem elég az opera és/vagy a firefox?

A Google Chrome-hoz hasonló, Konqueror alapú a rekonq nevű.

FIrefox 3.0.17 és Opera 10.10 amiket most használok.

Ha a kérdés arra irányult, hogy linux/ubuntu alatt is lehet-e operát használni, akkor a válasz igen! www.opera.com-ról letölthető.

myszoglad Ja és át kell hibernálnom az asszonyt linuxra de mi nem használjuk egymás böngészőjét, mert mindenkinek saját kell! Nem is kell hogy xp alatt fusson a chrome!!!! Minek. Ott van még az opera. Csak az asszony már megszokta és gondoltam könnyitek neki egy kicsit !!!!!!!

leslieke Nagyon szépen köszönöm !!! Erre nem is gondoltam én hül.....e!

Mar vartam egy ilyen forumot (lehet "teriteni" hogy ez vagy az) Szemely szerint Opera-t hasznalok amiota ratalaltam (talan 6-7-s verzio volt, kb 6 eve)

ffox,opera,chrome,seamonkey,galleon sorozatot próbáltam. opera királyságos, firefox sokoldalú, chrome gyors a többi nem hagyott mély nyomot bennem.

Alap böngésző : Firefox/Swiftfox Gyors keresgéléshez kiváló a Dillo. Semmi java, semmi flash, de villámgyors, guglizáshoz,információ gyűjtéshez nincs párja. Midori. Webkit motoros, gyors, kisebb erőforrásigényű mint a FF, bár még béta, megbízható. És végül a " legdurvább" , az Uzbl . Semmi ikon, semmi gomb a világon,minden billentyűzettel működik ; szinte mint egy konzolos böngésző. Ez is webkites,van java-támogatás,megy rajta a flash. Gyors, megbízható....szokni kell. De ez nem véletlen, az Arch-linuxos fiúk találták ki, a legtöbb infó az ő fórumaikon van.

nekem az alapértelmezett a Chrome, mert nagyon gyors. igaz, nem sok kiegészítőt raktam bele (GooglePrewiev és VerticalTabs). ha fastdial-ra és ezernyi hasznos kütyüre van éppen szükségem, akkor firefox 3.5 próbáltam már néhány másikat is, de nekem nem voltak olyan jók, mint ez a kettő

Az Operának van tárolója is. Felveszed, utána Synapticból telepíted, mint a többit, és elvileg a frissítés is automatikus lesz (bár az Opera enélkül is kiírja, hogy van új verzió, csak akkor azt megint az oldalukról kell letöltened). Mivel úgy tűnik, a grafikus megoldást jobban kedveled, tessék: Csomagkezelőben a beállítások - szoftverforrások alatt a harmadik fél fülre mész. Hozzáadás, és beírod: URI: http://deb.opera.com/opera/ disztribúció: stable összetevők: non-free Nem kell neki külön kulcsot telepíteni, emlékeim szerint. Ha túl szájbarágós volt, bocs, nem tudom, mennyire új a rendszer. Mellesleg még mindig az Opera a legbiztonságosabb, FF csak kiegészítőkkel tudja nagyjából ugyanazt. Minden újonnan felfedezett hibát nagyon gyorsan javítanak, a többiek esetében vannak hiányosságok e téren. Tény, hogy egyes oldalak nem mennek alatta rendesen, ami szinte kizárólag az oldal kódolásának hibája, bár ez nem vigasztalja az embert. A Chrome lehet gyors, csak éppen a szolgáltatásai a közelében sincsenek a másik kettőnek, ami ugyebár így nem igazán hasonlítható össze. Ha sokat böngészel és barátságos környezetben tennéd mindezt, akkor a Chrome kevés (egyelőre).

Szia. Néhány böngésző felsorolva: http://teszteltem.blogspot.com/2009/10/bongeszok-ubuntu-es-kiwi-linuxra.html Más ott fel nem sorolt böngészők: -Galeon -Midori(gyors) -NetSurf -Dooble (egy kicsit fapados) Árpád

Ennyivel később: 5 év

Tegnap találtam: Otter browser. Egy qt alkalmazás, Opera 12 klón, épp próbálgatom. Gépigény nálam a CPU nagyon kevés, RAM 160 MB. A flash működik. Gmail, Yahoo mail, Facebook működik; jelszavakat eltárolja alapértelmezeten. Adblock tán nincs; Speed dial sem. Letöltés (32 és 64 bit): http://qt-apps.org/content/show.php/Otter+Browser?content=162632 Szerk. Azt hiszem nem tud magyarul, vagy még nem sikerült átállítanom.

Opera 25 is van már,de diszkriminatív módon csak 64 bites procikra :( Pedig úgy kipróbálnám 32 bittel!