bogumil Tegnap frissült a a fenti böngésző a jelenlegi 5.0.307.7-re.Azóta nálam nem megy a Youtube. A lejátszó helyén csak egy nagy fekete téglalap.És semmit nem játszik le.Ezt tapasztalta más is vagy csak én futottam bele?Azt olvastam hogy kisérleteznek egy HTML 5 lejátszóval amit az Adobe flash kiváltására hoztak létre.Az új Chrome támogatja ezt elvileg.Estleg valami codek kell hozzá? Erről mit tudtok?Minden más video megosztó oldal (pl. Metacafe) működik a régi flash-el. Erre van valakinek ötlete? Kösz.
hepaly Terminálba írd be hogy google-chrome. Próbáld ki a youtube-ot, és nézd meg dob e valami hibát konzolon. Nállam is frissült, és működik szépen.
bogumil hepalyHát sajnos a konzolon semmi hibát nem ír ki.Akkor most kicsit pontosítom a hibát. Ha a keresés sorba beírok valamit akkor kidobja a találatokat.Ha klikkelek valamelyik találatra akkor betölti a címet de marad a fekete téglalap.De ha feltöltő nevére klikkelek akkor annak videóiból már tudok válogatni azt lejátsza.Szóval nálam igy jelentkezik a hiba.És mint korábban írtam másik oldalakon nem jelentkezik.
bogumil bogumilA hiba megoldódott. Az AdBlock bővítmény egyik bekapcsolt opciója volt a hiba oka. Konkrétan. Opciók > Generál options > Block ads inside Youtube videos. Beta. Ez elől a sor elől a pipát kivenni és minden jól megy. Üdv.