Nekem egy Dell Mini 10v-s (2 bejegyzéssel ez alatt a link) van.
Amire vettem tökéletes, film, net, konzolhasználat, esetleg a levelek megnézése.
Dolgozni rajta? Háááááát. Nagyon kicsi a proci teljesítménye, és gyárilag az az 1GB nem túl sok. Az XP-t leszedtem, feltettem egy Linux Mint 8.0-át (kapott 2GB ramot, meg egy 320-as winchestert), és csodaszép, nagyon jó, passzív a hűtése=zajmentes, cserébe szépen fűt, out of the box minden működik (még az asztaleffektek is) közel 4,5 órán át. Dolgozni esetleg + monitorral (Linux Mint nem kezeli helyesen, gondolom az Ubi sem a VGA kimenetre tett monitort) és usb-s egér + billentyűvel, nekem egy exe compile közel 5-6 percig tart asztali gépen, ezen tuti lenne 25-30 perc. Szóval netezni elmegy, aranyos, jópofa, kamerákat szoktam még vele beállítgatni, szerverek telnetezése, ilyenekre tökéletes. Az akksi ideje az ami miatt imádom.
Ha melóra kell vegyél csak 15,4-es, vagy nagyobb notit.... Pozitív tapasztalataim az Asus K50-IJ sorozattal vannak (szép, jó, 2 év gar, olcsó, ledes kijelző, 3,5 óra üzemidő, korrekt felszereltség és nem melegszik.)
Maxüdv: Szeemee