andapapaÉn kezdő felhasználó vagyok és a végső verzióhoz azt tenném hozzá, hogy jó lenne, hogyha a Cairo Dock és a Gnome panel között lehetne váltani és alapból a Gnome lenne (mint az 1. verzióban), de a Cairo Docknak is sokszor hasznát lehet látni.
Jobb oldalt lehetne egy kis informáviós sáv, amiben a dátumot mutatja, írja, hogy van- e új levelünk, van egy kerek óra ami olyan, mit a fali órák, rögtön lehetne benne keresni pl. google- vel vagy wikepediával, ami megnyitja a böngészőt, lehetne egy bejelentkezős fül pl: Citromailra, Hotmailra, és minden másra (személyileg testreszabható levelezőrendszerekkel) és az lenne benne a legjobb, hogy teljesen testreszabható lehetne, akkor tüntetné az ember el a sávolt, amikor akarja.
Azt a kockát is meg lehetne valósítani, ami a bemutató videóban van.(Azt, amikor a kocka élei az asztalok.)
Mégy a végleges változathoz egy módosításra gondoltam (csak ilyen kezdős elgondolás): nem lehetne a boot képernyőt felcserélni valami jóképüvel (pl.: http://www.dedoimedo.com/images/computers_new_2/xubuntu-9-10-boot-menu.jpg csak nem Xubuntu, hanem Andromeda lenne a szép emblémával)
Mindenesetre köszönöm andapapa fáradozásait, nagyon jól sikerült még a beta verzió is.
U.I.: Az hibának számít, hogy kikapcsolás előtt mindig színes, csíkos (vagy mikor milyen) képernyőt mutat kb. 7 mp -ig, és csak aztán kapcsol le? (Ez a live DVD-n úgy ment, hogy megjelent a színes, csíkos képernyő, és úgy maradt, aztán húzhattam ki a kábelt)