Én ki próbáltam virtualboxban, live-ként. Nekem össze-vissza indult, volt hogy kimaradt a nyelv választó menü(bár, ha jobban visszagondolok, akkor egyszer sem jött elő), telepítéskor először csak kínaiul tudott, én meg még mindig csak a magyart értem. Következő reboot-nál már volt benne némi nemű angol is, mivel állítólag az angol nyelvű .iso-t töltöttem le.
Telepítéskor továbbra is kínai. A partícionáló részig okés volt, de utánna azt írta, hogy a megadott jelszavak nem egyeznek. Gondolom, a jelszó melletti kis ! ezt jelenti.
Megint reboot, és a telepítő magyar nyelvű lett! Szerintem az írás miatt, vagy ír rendesen az íróm, vagy sem.
Na, ezen felbuzdulva gyorsan le is állítottam a telepítését, mivel csak arra voltam kíváncsi, hogy magyarítható-e. Synaptic-ban megnéztem, hogy a tárolók hogy állnak, én úgy láttam, hogy ok, csak át vannak nevezve.
A nyelvi támogatást nem próbáltam live módban, mivel nincs értelme, mert ugyebár, az esedékes újraindításkor minden el fog veszni.
Ha valaki le akarná tölteni, ide kattintva már jön is lefele, nekem kb 800-900 kbit/sec sebességel meg is lett.