bobi64"Mindenki tudja hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Billbácsi felajánlja használatra amit ő szerinte sokan szeretnének használni."
Amit bárki elfogadhat vagy elutasíthat. Ugyanakkor sztem pedig érdemes minden újat kipróbálni, legyen az MS vagy akármilyen más termék vagy szoftver. Sosem tudhatod, hogy milyen info lehet később segítségedre egy probléma megoldásakor.
A beetetési hasonlattal egyet tudok érteni, hisz gyakorlatilag tényleg erről van szó, de hát a reklám és marketing már csak ilyen szakma amivel mint magánember egyáltalán nem értek egyet. Ettől még törvényileg legális és ha nem tetszik, akkor két lehetőségem van: 1. elkerülöm nagy ívben, 2. Ha az első nem megy akkor megpróbálom figyelmen kívül hagyni.
Moonlight.
Tény, hogy lemaradásban van a Silverlight-hoz képest, de sztem már használható állapotban van. Bocsásd meg nekem, hogy nem vagyok focirajongó, ám az RTLmost-os tartalmat, amit az egyik barinőm linklet, azt a Moonlight plugin telepítése után tök egyszerűen meg tudtam nézni linux alatt. Ha kapok egy linket, akkor hazaérve letesztelem neked, hogy működik-e nálam vagy sem. Igaz, nem olyan rég kaptam egy frissítést hozzá, így halvány lilám sincs, hogy most tényleg működik-e még vagy sem. (Nem vagyok egy nagy rtlmost rajongó, így a frissítés óta még nem néztem silverlight-os tartalmat.)