krisztianmukli lala2És HTibi ajánlataival mi a gond? Hogy azok ingyenesek? Az ext2fsd nekem eddig tökéletesen működött. Írni és olvasni is tud.
lala2 a mesterÖssz-vissz kb.1 évig "használtam" ? (Inkább csak ismerkedtem) a Windows-al. Azóta, pl. Mint-et használok. Tudom !...az szerinted nem Linux ! :) De, ingyenes !
emergelek nevergonealfaMi probléma lenne vele? Az ext fájlrendszer nyílt forráskódú, aki az ezt kezelő programot akar írni. Az szabadon hozzáférhet a forráskódhoz és a dokumentációhoz, ami alapján készíthet egy Windows-os programot. Melynek segítségével mountolhatod a linuxos partícióidat és bármit csinálhatsz velük( írhatod-olvashatod). Nyilván a program megírása valakinek a munkája, annak meg ára van és Ő nem akarja ingyen adni a programját. Egyébként a program rém egyszerű és tökéletesen használható.
lala2 krisztianmukliNekem nincs Windows-om - tehát, gondom sem lehet az ilyen programokkal ! - Csak beszélgetünk. :)
krisztianmukli lala2Okés :D Csak nem értettem a három ajánlás közül miért pont a fizetős hákolgatása jött elő... Ja persze... tippjeim lennének :-)
gvandor ergateHa az általad leírt módon telepítetted a két rendszert, amikor a linuxban vagy, frissíted a GRUB-ot, akkor felismeri a windows-t, és felveszi a GRUB menübe. Innentől kezdve nem lesz muszáj a BIOS-ból választani, hogy melyik rendszer induljon.