Sziasztok!
Korábban írtam már, kernel problémára hivatkozva (9.10), de lehet, hogy mégis más lesz itt a baj. Most feldobtam az i7 konfigra a 10.04 -et, és hol bootol, hol nem. "Amilyen kedve van". Olyan is előfordulhat, hogy 10 indításra nem, 11. -re igen. 9.10 alatt ugyanez volt, generic-14 kerneltől felfele. Kaptam egy olyan megoldást a múltkori topicban, hogy acpi=off/on (tehát babráljam a grub -ban), nos ez nem volt jó, mert akárhogy állítottam mindig csak 4 magot használt a rendszer, pedig 8 -at kellene. Így kiszedtem a sort a grub-ból és újra 8 szálat látott, és jó is volt sokáig a rendszer! Ámde, jött egy frissítés és megint elromlott. Megint bootoltam generic-14 -ről és beállítottam a sort a grub -ba, majd kiszedtem és megint működött a gép, ám megint jött egy update (nem kernel - bármilyen frissítés jöhet), és megint nem indult következőre. Most 10.04 tegnap 3× is elindult, minden oké volt, ma reggel viszont nem... mostanáig szenvedtem vele, mire végre bootolt !! :S Nem tudjátok, hogy mi lehet az oka ? Csináltam memóriatesztet, ott nincs baj. HDD nem sérült, minden rendben vele. 9.04 -el csak kétszer történt ilyen régebben, mert ott valahogy megoldódott egy frissítéssel, ám 9.10 alatt sehogy sem akart megoldódni, és most már 10.04 is vacakol :(((
tipp?
előre is köszönöm a válaszokat.