Nekem a telepítésnél megadom a helyet tovább megyek akkor autómatikusan bezáródik. Play on Linuxnál is ez történik csak akkor előtte kiírja hogy nincs videókártyámon engedélyezve a gyorsítás. Megpróbáltam elindítani egy előre feltelepítetett, elindult csak betűk helyett fehér vastag csílokat mutat. rákattintok az elsőre majd megint az elsőre (Játék indítása=>Új játék)n Aztán fekete lesz a képernyő és a gép semmire se reagál csak a reset gombra. Légyszíves segítsetek. Megoldás: Azéert nem indult el mert modot töltöttem le hozzá és gondolom azért voltak betűk helyett fehér csíkosak. De ha az eredeti nem modosat indítom el az normális.
http://appdb.winehq.org
younfoxMár néztem, ott nem írnak 10.04-et
koppany8814Alapból miért akarsz Beta rendszeren, egy abszolút szeszélyes programmal ( wine ), bármit is működtetni?
koppany8814Talán azért, mert még BÉTA változat. Ott csak a ˝végleges˝(ámbár tudjuk, ilyen nem létezik semmiben sem :P) kiadásokkal szoktak foglalkozni... Nem sok értelme van béta alatt nyüglödni szerintem. Majd ha legalább RC lesz, de most már csak kibírod hónap végéig amíg kijön hivatalosan a kész verzió.
Már értem, ez azért van mert ATIm van: http://www.winehq.org/pipermail/wine-users/2006-July/022723.html
koppany8814Én nem adnék egy 4 évvel ezelőtti bejegyzésre. Akkor teljesen máshol járt mind ax Ubuntu, mind az ATi az idevaló zárt drivereivel.
ATI+béta ubuntu+wine=nem barátság Mit vártál? Annyi a lehetőség, mint égen a csillag, és ha nem megy, nem szólhatsz egy szót sem, hiszen egy béta rendszert bolygatsz.
Nekem 9.10-nél tökéletes volt és gyors nem volt vele baj, mondjuk én nem a BETA-s winét használom, hanem a régebbit..
BackxideNem a Wine a beta, 10.04 a beta. :D
GorkhaanWine-ból is lehet azt használ, elvégre az 1.0.1 a stabilnak nevezett, az annál újabb az mind csak béta.
GorkhaanNekem még a Wine is béta
Csomagkezelőben kétfajta van : A Sima meg a Béta
koppany8814Akkor pláne ne most várj megoldást rá, már bocs, de teljes mértékben elnézhető, hogy nem megy. Egy béta rendszeren van egy béta alkalmazás amivel futtatni akarod...
Én is felraktam a san andreast, minden jól ment, be is krekkeltem, elindítottam, csak feketén fehéren villogott a kép, utána meg befagyott.Mit csináltam rosszul?