Üdv! Olyan problémával küzdök, hogy sikeresen fölkúszott a vasra az ubuntu, gnome-mal nincs is semmi gond, csak a KDE-vel. Belépésnél ugye kiválasztom, hogy milyen környezetet szertnék, s ha a KDE mellett döntök egyszerűen nem tudok médiát - vagy mi a szöszt - csatlakoztatni. Genome-mal tökéletesen csatlakozik minden partíció, ott vannak az adatok, elérhetőm szerkesztehtő... stb. KDE -vel meg hibát ír: hal-storage-fixed-mount-all-options refused uid 1000 Ez nekem nem igazán mond semmit :( Ha valakinek van valami ötlete, vagy tudja a megoldást - azonkívül, hogy használjak Gnome-ot - megköszönném, ha megosztaná velem!

Szia! Én csak a saját eddigi tapasztalatomat tudom megosztani veled. Én feltelepítettem elősször az ubuntut teljesen probléma mentesen ment fel a gépre. Mivel én is KDE felületet akarnék használni, mert az jobban bejövős ezért én felraktam a kubuntut is. Hát elsőre mindjárt volt egy olyan hiba, hogy egyetlen egy partíciót sem csatolt fel. Nos neki futottam mégegyszer újra telepítés és láss csodát az összes partíciót felmountolta. Szerintem több a probléma a KDE beállításával mint a gnome-al, de szerintem érdemes ezt használni. Neked javaslom tedd újra a KDE csomagot hátha rendben lesz. Üdv, Yani

Ennyivel később: 14 év