Hamarosan megjelenik az Ubuntu 10.4 "Lucid Lynx" kiadása, mely a remények szerint újításaival tovább fogja serkenteni az Ubuntu elfogadását a felhasználók körében. 2008-ban a Canonical (az Ubuntu főszponzora) mintegy 8 millióban állapította meg a felhasználók számát, mely mára mértékadó becslések szerint mitegy 50 százalékkal nőtt. Tovább Hozzászólás: "Személy szerint az Ubuntut okolom a Linux terjedésének drasztikus lelassulásáért. (HUP szavazás)"
Az Opera nem találja a linkelt oldalon az általad idézett mondatot (és én sem). Persze lehet hogy ott van...
decoatiA "Tovább" link alatt van az idézett mondat. Az idézet alatti linken más se találja meg, nemcsak te, ezért ne szomorkodj. :-)
Pedig ott van, csak nem az idézet linkjén hanem a tovább mögöttin.
Jóvan na, csak azt ne mondjátok, hogy meglepődtetek a hupos trollok hozzáállásán :)
jkopA HUP már régóta szinte csak a Microsoft-ról és az Apple-ről szól, semmi Unix-os vagy "Linux"-os nincsen benne.
abba nem tudnak csalodni amit nem is ismernek
BRO3886+1
Tekintve, hogy a PC-k száma 1,5-2 milliárd között van ez mérési hibahatárnak is nevezhető :-D
TalmaTekintve, hogy az emberek száma közel 7 milliárd, te egy mérési hiba is lehetsz.
[törölve]Vagy ha van is, akkor az Ubuntu nagy sz*r, a Debian és az Arch a menő.
[törölve]Csoda, hogy még létezik. (és ki látogatja egyáltalán?)
[törölve]Engem ott csak az zavar, hogy akik régóta oda írogatnak az a számukra ismeretleneket segg hülyének nézik. Problémára ott nem sok választ kaptam, inkább csak a trollkodás megy ott meg az, hogy miért az Ubuntu a világ legszarabb rendszere. :D
jkopJaja, azt akartam én is ezzel. Ott csak a debian a király
oloneiÉn pl. Nekem tetszik.
Talma+1 Az esti flame-partikon jobban lehet szórakozni, mint egy mozfilmen :)
Talma+1 wetterzentrale, legoflood, dezsomail, port, napirajz, majd lefelé: index, hup, ubuntu, napiszar... (jól van na, vicceltem:))
jani1701Firefoxhoz van hupper plugin, abban van trollszűrő is :-D
Talmaés mi az amit bent hagy? :)
inigoKb ennyi maradhat belőle: http://dl.dropbox.com/u/459254/hup.png
zltEz nagyon nagy! :D
xtrzAmi elég sajnálatos dolog. Egyszer volt a gépemen Debian (Lenny). EGYSZER.
Épp ezen van a hangsúly "Ubuntu" hehe és még hol vannak a suse és a többi felhasználók..