Hello!
Tegnap vettem egy Lenovo SL500-ast, természetesen az első dolgaim között volt, hogy felrakjam rá az Ubit :)
Van benne minden, ami kellhet, memóriakártyolvasó, webkamera, wifi, bluetooth, ujjlenyomatolvasó.
A probléma az az, hogy már 1 napja bújom a google-t, de még mindig nem ismer föl több eszközt, mint amit az elején.
Remélem tudtok segíteni!
Eddig mi van>
Szerencsére felismerte a legfontosabbakat, csak a következőket nem:
- Hotkeys (tehát hogy hangerő fel, hangerő le, Bluetooth be/ki)
- Nem tudom hogy az előző probléma miatt-e, de a Bluetooth sem megy :(
- Ujjlenyomatolvasó
- Valami Active Protection System, ami elvileg azért felelős, hogy ha esik a notebook, akkor a vinyót megvédi
Nos>
A legtöbre ezekből azt lehetne mondani rögtön, hogy úgy sem fog menni... Ezt el is fogadnám, ha nem találtam volna a neten egy csomó helpet erről, hogy mit hogyan kell. A probléma viszont az, hogy legnagyobb sajnálatomra még nem tartok itt Linuxozásból, így nem értem a lényeget :(
Összegyűjtöttem azokat a linkeket, amik szerintem hasznosak, és lehetne velük valamit kezdeni, csak nam tudom hogy mit. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni, mert úgy lenne igazán teljes az élmény!
Linkek>
Remélem hogy tudtok segíteni, természetesen én is fogok tovább próbálkozni, csak gondoltam ha már eddig nem ment inkább kérek segítséget.
Előre is nagyon köszönöm szépen!