Brunc Üdv Mindenkinek! A tárgyban jelzett üzenet jön fel abban az esetben, ha a notebookomon szeretném módosítani a wireless network beállításait. Én ilyen jelszót nem adtam meg, a telepítéskor megadott jelszót pedig nem hajlandó itt elfogadni. E nélkül viszont nem hajlandó üzemelni a netem. Ötlet? Üdv: Brunc
Brunc hhugoA sudo jelszava a telepítéskor megadott jelszó - vagy nem? Mert azzal nem működik, azt írja, hogy nem megfelelő jelszó!
copi BruncTelepítéskor csatlakoztam a wifire, akkor megadtam egy jelszót, ugyanaz maradt, nem a sudo jelszava. Néha random felbukkan nálam, nem tudom mit akar. Kicsit idegesítő. Ha csak simán bezárom akkor se történik semmi. Van netem továbbra is.
Djibouti Nekem is ilyesmit csinál. Evolutionnál és Empathynál kér jelszót a keyringhez vagy mihez. Beírom a bejelentkező jelszót de nem fogadja el!
Zoltan123456789 copiNekem is ki szokta ezt dobalni de nem látok semmilyen rendszert benne. Es teljesen mindegy hogy megadom neki a kódot vagy sem. Ha valaki elmondaná hogy ez miert van így az jó lenne.
Szittyi Alt+F2 < seahorse Jobbklikk Jelszavak:default-ra Jelszó megváltoztatása és az új jelszó mezőt üresen hagyod.
Brunc SzittyiMindent úgy csinálok ahogy írtad, de ahhoz, hogy új jelszavat adjak megitt is kéri 1x a régit, amit nem tudom, hogy mi?!