[törölve]
Üdv.! Nemrég puszta kiváncsiságból elkezdtem figyelni, vajon meddig bírja egy munkamenet az iramot. Pontosabban arra vagyok kiváncsi, vajon a Lucid-dal lesz-e valami tényező, mely keresztbe tesz egy pár napja fútó session-nek, mint pl. egy beakadó folyamat, mely eredményeképp hirtelen a bejelentkező képernyőn találja magát a felhasználó (nálam régebben volt már rá példa), vagy mondjuk egy napról napra duzzadó RAM és SWAP, mely idővel ellehetetleníti a hatékony munkát. Természetesen ez nem 24 órás működést jelent. Ez a gép ~6-8 órát megy egy nap, a többit kizárólag altatva tölti. Természetesen - mivel a bejelentkezés pillanatától eltelt időt nézi - a rendszer ezt is "bekapcsolt" állapotnak tekinti, így az "uptime" parancsra az alábbit kaptam eme poszt készítésének egyik pillanatában:
csibi@csibi-desktop:~$ uptime
19:27:47 up 1 day, 10:45, 2 users, load average: 0.53, 0.55, 0.62
Aki hasonló időintervallumokban használja a gépét, mint én, gyakran altatja gépét és érez egy kis versenyszellemet magában, arra kérem, futtassa néha az "uptime" nevű parancsot terminálban és itt ossza meg nem csak velem az eddig elért rekord eredményeit!
Előre is Köszönöm :]