Dr. Szöszi [törölve]Házi feladat: olvasd el az eddigi "szerzeményeit" (ha bírod!!). Volt pár újratelepítése, csak egyszerűbb vírusnak hívni.
juhaszj63 [törölve]Azt csináltam , hogy google :Bejelentkezés K&h lakossági e-bank keresés.Utánna azt írja: K&H lakossági e-bank használatához npebank 2 plugin szükséges.Sikeres telepités után válik lehetővé a belépés. Letöltés és telepités megjelölve megnyomtam és kaptam figyelmeztetést a Firefox nem engedte, hogy erről (ebank.hu) szoftver települjön.Én engedélyeztem és örökre eltünt az egész rendszert. Tehát újratelepítettem és ismét nem engedélyeztem többé hanem a hiányzó bővitmények telepitése választottam.Így nem 2 plugint hanem adobe readert telepítettem.A belépés sikerült.
juhaszj63 mooattyiBeírtam a terminálban mount-h és nincs információ.A man mount viszont sok információt találtam 1969 oldal van. Feltelepítettem a furiusisomount , de sajnos nem magyar szöveg van. Kérem hogyan tovább?
mooattyi juhaszj63Üdv nem mount-h, hanem mount -h furiusisomountban: Browse... -> kikeresed a csatolandó .iso-t Mount -> csatolod (/home-ba csatolja az iso-nak megfelelő elnevezésü mappába) Unmount -> Lecsatolod a kötetet Ennyi Üdv
mooattyi juhaszj63Hát erre most mit mondjak :) Ott van, ahová tetted :) Nézz körül a /home-ban, valószínű ott lesz vhol... Ha nem találod, akkor kereső: Alkalmazások -> Kellékek -> Fájlok keresése
juhaszj63 mooattyiBrowse...után Open image,Helyek,Név, Méret, Módosítva,Mégse,Megnyitás stb.Tulajdonképpen lehet ,hogy azt sem tudom mi az csatolandó iso?Nem vagyok tökéletes!
juhaszj63 VadkutyaÜdv...Az én kutyám nem akar meggyógyulni kétszer megállt a szíve, az ismerősöm azt mondja epillepciás.Nem viccelek, komoly dolog.Két patkányt fogott és nem akar egeret fogni, mert gyorsan szalad.Érdekes tacsi keverék kutya.Sajnálom nemsokára a sintére kerül.Állandóan beteg a kutyám.Bocs, állatvilágról beszéltem.Szeretem az állatokat és ubuntut is.