Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem sikerült működésre bírnom a monitoromat a napokban. Lucid Lynx-et használok egy Asus lapotopon (S96J), erre próbáltam rádugni a monitoromat, amit ritkán használok, de most indokolt lett volna. Ha bekapcsoltam, elkezdett furcsán hullámozni a kép, aztán kapcsolgatott ki-be. És amikor be, akkor hullámzott. Aztán gondoltam, újraindítom :), hátha történik valami. Annyi történt, hogy a bejelentkező ablaknál azt írta ki: Out of Range: H_Frerquency 2 8 KHz, V_Frequency 3 5 HZ. Egyébként megnéztem, a monitor beállításoknál mind a felbontásnál, mint a frekvenciánál a normális értékek voltak megadva. Valójában lövésem sincs, hogy mi lehet a probléma, de amit furcsállok, hogy korábban, a Koalával teljesen jól működött a monitorom anélkül, hogy bármit is bűvészkedtem volna vele. Először arra gondoltam, hogy mivel költözködtem, tönkrement a monitor, de a barátnőm gépén, (amin a sokat szidott Windows Vista fut) gyönyörűen működik.
Szóval van valami ötletetek, hogy mihez kezdhetnék, hogy működjön a monitor újra?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv