Valaki nem tudna adni teljes, szájbarágós, elejétől a végéig tartó, nem WineTrick-es, DirectX telepítéssel egybekötött leírást a WINE1.2-ről (végleges változatról!)? A jól bevált, régi módszeremmel (1.1.18-hoz) ezt már nem lehet beüzemelni. Külön lényeges, hogy utána a dxdiag-ot is tudjam futtatni!!! (Tapasztalataim szerint, ha ez nem futtatható, akkor a 3D-s cuccoknál is bajok lesznek.) A winetricks meg azért nem jó, mert marhára nem telepít semmit a system32 mappába, hiába mondja, hogy felrakta a DirectX-et. Sehol nem találok normális útmutatót, még angolt se! Ja, és nem, nem jó a windows, Linux alatt kell működnie a WoW-nak. (És a Leech King, vagy mi miatt kellene az 1.2-es wine.)
UI: Ilyeneket találok csak:
http://www.dedoimedo.com/games/wine-directx.html
Csak annyi a gond, hogy ezek már az 1.2-vel nem működnek. De ha valaki felrakja pl. az 1.1.18-at, vagy ilyesmit, akkor azzal megy, elég jól lehet vele játszani. Viszont 1.2-höz egyszerűen SEHOL SEMMI! Már vagy 8-szor újratelepítettem a wine-t, de csak a régi (1.1.18)-as akar működni normálisan. (És igen, újratelepítésnél kitöröltem a .wine könyvtárat is. Valami dllreg.exe miatt szokott nyavalyogni, hogy az hibát okoz.)
Előre is köszönöm!