Aham:)Nos ennek a felét se értettem,kezdő linuxos vagyok:DSzal ha vki le tudná írni úgy,hogy egy kezdő is megértse,az irjon ide Vagy msn:tes_7h@citromail.hu Üdv:Dávid
flash
tes7hhttp://ubuntu.hu/blog/bercixcore/flash-probl%C3%A9ma-megold%C3%A1sa
tes7hÜdv. Én is kezdő linuxos vagyok, csak sokat keresek a neten :) Ezeket a parancsokat csak sorban be kell vinni a terminálba és minden a helyére kerül.
Hali! Kipróbáltam a megoldásokaat de egyik sem működött, az opera honlapján lévő leírás sem működik. Firefoxon megy de operán nem megy a flash. Tud valakai segíteni?
Sikerült megcsinálnom a flash-t de csak terminálból hajlandó elindulni az opera.
viktor.bruderEzt nemakarom elhinni hogy nemvoltak képesek megcsinálni úgy hogy tükörről gond nélkül lehessen telepíteni!!! Nekem pl. md5-el hal ki és a mozilla nemtudja használni //amd64//
Kezdő linuxosok, az ubuntu helyett használjátok az ubunutra épülő "linux mint"-et. Ezen alapból és tökéletesen működően fel van telepítve a flash és a java is.
Üdw!
Szintén ez lenne a kínom, csak egy kicsit másképpen...
1, nem volt feltéve egyszerre többféle plugin
2, amíg újra nem indítottam ment teljesen jól
3, amiután újraindítottam a rendszert, már csak kép van youtube videón, hang nincs...
4, végignéztem a linkeket, még operát is feltettem, másoltam, kicsomagoltam, átírtam mcben, mindent megpróbáltam, mégsem adja az ívet ez a nyamvadt :\
Gondolom nem az a megoldás hogy soha nem kell kikapcsolni a gépet...
Köszönöm előre is a válaszokat :)
Megoldva, valamiért most megy. A megoldást a libflashplayer.so /usr/lib/firefox/plugins/ | /usr/lib//opera/plugins/ helyekre másolása adta...most működött...remélem nem fog a hang eltűnni :)
Z
Én sem vagyok valami nagyágyú linuxos de saját kútfőből a következőt csináltam. Mivel már minden kötél szakadt. Elöljáróban: 64bites a kicsikém. Letöltöttem a libflashplayer-10.0.22.87.linux-x86_64.so.tar.gz fájl Kicsomiztam. Nyitottam terminált, bejelentkeztem rootként majda kibontott libflashplayer.so fájlt a cp paranccsal (természetesen útvonal megadással) bemásoltam a megfelelő helyre. A megfelelő hely a /usr/lib/mozilla/plugins A böngésző újraindítása után tökéletesen működik. Hozzáteszem egyes banki terminálok bejelentkezéséhez alapvető, hogy fennlegyen mert nem lehet bejelentkezni. Szóval csak ennyi :)
Hát hiába 100%-os nálam nem :( :~$ tar -xvzf install_mukodo_flsh_player_9_linux.tar.gz tar: install_mukodo_flsh_player_9_linux.tar.gz: a következő függvény meghiúsult: open: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár tar: A hiba nem hozható helyre: kilépés tar: Child returned status 2 tar: Kilépés hibaállapottal a korábbi hibák miatt
RAPTORS_SkyÜdv Ez milyen flash player? Miért nem telepíted a tárolóból?
RAPTORS_Sky1) Az a fájl már nincs ott. 2) Az egy több mint 2 éves bejegyzésben volt. 3) Azóta kiadtak pár újabb plugint. 4) Próbáljad a legfrissebbet.
Üdv! Abszolút kezdő ubis vagyok, és nekem is már hetek óta a flash vacakol. 10.04-es 64 bites van, és a flash program a flashplugin-nonfree. A gond az, hogy nem mindenhol működnek jól a gombok(csak ha előtte nyomok egy jobb klikket), és a honfoglaló néha váratlanul megszakad, jellemzően egy ilyen kattintás után. Ja, és chrome-on egyáltalán nincs flash csak ffoxon. Ha esetleg tudtok egy jobb megoldást, NAGYON KEZDŐ nyelven, csak rajta. Előre köszi :P
Nálam is vacakolt a flash 64 bites 10.04 alatt. Feltettem a 32 bites verziót és azóta gyorsabb, jóval kevésbé akad, a laptop nem melegszik annyira. Fogalmam sincs mi van a háttérben, de nekem ez bejött. Én azt a flash plugint tettem fel, amit a firefox a friss rendszertelepítést követően az első oldalnál feldobott hiányzó bővítményként (szoftverközpontban úgy jelenik meg, hogy "Adobe Flash bővítmény").