Tisztelt UBUNTU-használók, van-e valakinek tapasztalata a TecCom telepítése-használata témakörben? VINE-vel megnyitva sem fut. http://www.teccom.hu/ Boltba kellene, ahol az új gépen virusok és lefagyások elkerülése miatt UBUNTU van.
TecCom használata/telepítés UBUNTUra
Hali. Ahogy mégnéztem a linketabból én arra következtettem hogy ez egy web alapú szoftver. Szóval annyi a dolgod: 1. Felteleíted a LAMP-ot 2. Ha végeztél a telepítéssel akkor /var/www/ mappába berakod a fájlokat és már működik is. Szerintem így működnie kell. Sok sikert.
jol van konfigolval a wine? engedelyezted a falj futtatasat?
3r1cOKÉ kipróbálom este. Egy kicsit azért komplikáltabb a dolog, mert ahhoz hogy fusson a webes felület, a felhasználó ( árut forgalmazó) cég kell hogy telepítsen egy csomagot a gépre, csak azután lehet használni a honlapon lévő dolgokat. Gondolom így oldják meg a fizetős részét. No ez a része megvan, UBUNTU telepítés előtt elmentettem a könyvtárát, ennek az exe fájlját próbáltam indítani, ez nem ment. A LAMP-nak még utána kell olvasnom. Addig is köszi a segítséget.
Egyébként a szoftverhez nem járt, telefonos segítségnyújtás?
3r1cDe igen, jár hozzá segítség nyújtás - annak akinek vindóza van. E-mail-ban megírták hogy LINUX-on nem fut, LINUX-os változatuk nincs, esetleg WINE-vel lehet kísérletezni.