kukimukiHa minden egyes fájlt tökéletesen ugyanabban a formájában, mint a merevlemezen van áttudsz másolni a DVD-re, akkor az elképzelés jó. Attól tartok, hogy ezzel viszont lennének gondok, minimálisan root jogosultsággal kell indítani az író progit. Ha felteszi a kérdést, hogy a linkeket meg hasonlókat megakarod-e tartani, akkor meg kell, hogy akarjad.
Csakis úgy érdemes próbálkozni, hogy valahova csinálsz egyetlen visszaállítási pontot, majd az egész, létrehozott Rendszerment könyvtárat mented, mert helyreállításnál ezt kell kitallózni.
Én viszont ezt semmiképpen sem ajánlom, hiszen visszaállítási pontot érdemes viszonylag gyakrabban létrehozni. Ha fél év múlva elszáll a rendszer, nem biztos, hogy örülnél egy olyan régi visszaállítási pontnak. Nem tagadom, én majdhogynem naponta készítek egyet, de ha volt csomagfrissítés, akkor mindenképpen. Ha valamibe belebotlok amit kipróbálnék, akkor kipróbálom, és ha nem vált be, akkor már állítom is vissza a rendszert. Szerintem ez nagyszerű dolog, viszont friss visszaállítási pontokat igényel.