Kendek Hasonló van nekem is a notiban, nem volt gondom még vele. Érdemes lehet felvenni a xorg-edgers PPA-t (ppa:xorg-edgers/ppa), a Gallium driverrel elvileg gyorsabb és nagyobb funkcionalitású is.
marosipalika KendekLégyszíves írd le szájbarágósan a folyamatot! Sajnos nem nagyon értek hozzá. Köszönöm.
Kendek marosipalikaTerminálba írd ezeket: sudo su add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa apt-get update apt-get dist-upgrade majd indítsad újra a gépet.
marosipalika KendekMinden működik, viszont amikor apt-get dist-upgrade után Y/n? Bármilyen válaszra megszakítva választ kapok.
Kendek marosipalikaAz fura. Indítsad el a Synaptic csomagkezelőt (Adminisztráció -> Synaptic csomagkezelő), majd kattints a Minden frissítés kijelölésére aztán az Alkalmazra. Ha bármi hibát kiír, azt írd le ide.
Kendek kurruHa követte pontosan a parancsokat, akkor nem ez a probléma. Amúgy meg a hibaüzenet sem stimmel egyáltalán. :-)
marosipalika KendekElnézést kérek, látom a távol létem ellenére alkottatok. Edzésen voltam. Synapticon keresztül települtek a függőségek. Az újraindítás után viszont nem változott a rendszer. Nincs 3d. Kár. Egyébként ennek ellenére köszönöm.
marosipalika istjuGyerekek, megpróbáltam megtenni amit leírtatok, de még mindíg nem működik. Valakinek van valamilyen ötlete?