Lehet-e telepiteni az ubuntutt 1,50 gb ramra?

Természetesen. Kevesebbel is beéri:)

#DEFINE __TROLLMODE__=1 Hogyne, még talán sok is neki ;-) Lásd: itt #DEFINE __TROLLMODE__=0 Én is ennyivel használtam jó ideig, nem volt semmi gond. Swaphoz sosem nyúlt a gép.

Szia! 256 mega rammal is telepítheted, de akkor nem árt egy nagyobb méretű (legalább fél giga) swap terület a merevlemezeden.

Persze! Évekig a felével használtam hibátlanul. 1.5GB már bőven jó :)

eezeemen #ifdef _TROLLMODE__ #include <windows.h> #else #include <linux/version.h> #endif :)

• [törölve]

LWjuniOrÚgy tudom, hogy 384 MB kell hozzá minimum. 256-tal éppen megy (esetleg nem lesz grafikus telepítő, ezt nem tudom), 512 meg kész felüdülés számára. :D

Mondjuk nem tudjuk melyik verzióra gondoltál. De 1,5 GB a 10.10 verziónak is elég, akár 32-bites akár 64-bites. Sok siket a telepítéshez.

1 GB DDR2-es memóriával simán megy a laptopomon, szóval csak bátran, swap se nagyon kell hozzá 1 GB felett.

preset320Amennyit a penztarcad elbir :) Amugy 32 bites rendszer 3Gb-ot (elvileg 4Gb az elvi max) PAE kiterjesztessel meg tobb TB-ot, hasonloan mint a 64 bites rendszer.

preset320Én most 4GB RAMmal használom 32bites rendszeren, természetesen PAE-s kernellel. Ezzel amúgy a határ a csillagos éég

512 mb is megy a 10.04-nek

768M sdram van a gépemben. Kicsit meg kellett csupaszítani ezt-azt, hogy a 10.10 olyan gyors legyen mint anno a 8.10 volt, vagy mint a másik partíción lévő UHU, de ketyeg szépen....

Ennyivel később: 11 év