charlie DcNdrewazért egy jol beallitott wint se olyan egyszeru feltorni. csak ált. akik vegigkattintgatnak mar asziszik, hogy jol beallitottak.
warp fiduszAz Unicredit deklaráltan linux és win oprendszerrel is működik. (OS/2-vel viszont nem volt hajlandó, azért váltottam Ubuntura ;-) _______ warp
szota fiduszigen, én is erre gondoltam, de jogsabályi hivatkozás nélkül... hallottam, hogy van valamilyen EU-s dirktíva a szoftveres esélyegyenlőségre.. Nem tudja valaki ennek a számát? szota
wehaga cencoHello! nekem egy olyan problémám van, hogy bár fel van rakva az adobe flash player 9(le is teszteltem az adobe honlapján) ha megprobálok belépni az internet bankingba unicredit honlapján kiirja hogy nincs nekem flash playerem. Értetlenül állok a dolog felett. nézelodtem aszondja a bank hogy ők támogatják a linuxot(najó nem támogatják de elfut minden ami kell) Akinek volt hasonló gondja irjon! vagy ha nem volt nézze meg és irjon:) KÖszi!
wehaga charlieHello! Azt írja adobe flash player 7 vagy annál magasabb! én a minap szedtem le a flasht az adobe honlapjárol igy biztos vagyok benne hogy 9es van. ott teszt és mukodott. máshol teszt és mukodott. mindenhol mukodik. VISZONT!!!! ha megnézem hogy milyen pluginek vannak installva (about:plugins) akkor ott nem tunteti fel. szoval szerintem az unicreditnél meg se probálja ha nincs benne abban a listában. nem tudom miért nem adta hozzá. nem tudjátok esetleg hogy hol lehet babrálni valamit, hogy ott feltuntesse?? ELőre is köszi!
szota wehagaés adobe flash player van fent neked??? szerintem frissítsd és próbáld meg úgy! http://ubuntu.hu/blog/wylow/uj-adobe-flash-player-version-901240
wehaga szotaIgen az van fenn! De köszi a tippet! megoldottam a hudehade nagy gondomat:) megoldás firefos 3 le firefox 2 fel:) a firefox vhova mashova telepit bar nem tom igy miért nem dobott ki hibát a flash installer mikor a mappa helyét kérdezte? na nyolc a lényeg hogy megvan!
wehaga sunfighterunicreditnél elvileg nem hiányzik illetve honlapon azt irja hogy lehet linux alatt is nézegetni.ELVILEG:(:(