Nálam egy érdekes jelenséggel indított a Minix M1200-ás gépem, mert még a Minix felirat helyet valami egészen mást kezdett betölteni, méghozzá különféle színekben, fekete, piros, zöld, kék, fehér, szürke csíkos kép, kockás kép, aztán ezt megint az elején kezdte újra és újra. Ekkor a főkapcsolóval kikapcsoltam, mert a Cltr+Alt+Del billentyű kombinációra nem reagált. Mi lehetett a gond szerintetek?

nemo777Ezt a gépet nem szereti, csak a windows. Már írtad párszor hogy nem jó.

nemo777Az "érdekes jelenség": augusztus 20-án lehetett és nyitva hagytad az ablakot ;) . ... komolyra fordítva a szót, nálam néha most szétesnek a betűk, hiányozni kezd ez vagy az a betű - szürreális, de még nem tudom, mi lehet ez ...

KimaritePróbáld meg ezt, ha Intel GPU-d van (de csak akkor): Nyitsz egy root geditet, nanot, amelyik tetszik. Ezt beleírod: Section "Device" Identifier "Intel" Driver "intel" Option "DebugWait" "true" EndSection Elmented mondjuk 10-corruptfont.conf néven a /etc/X11/Xorg.conf.d mappában (ha nincs meg a mappa, hozzad létre). Reboot.

Ennyivel később: 12 nap

nemo777A Debian Squeeze,- vagy a Wheezy Beta (fagyasztott) egyáltalán nem tetszene? Mint-esíteni is lehet. Milyen is a videókártya és melyik is a rendszered most? 64-bit ... ?

berciXcoreATI Radeon Pro 9250 volt (szerintem "menthető", nem dobom ki), de már nVidia GeForce FX 5200 (egyelőre) Egyszer kicsúszott, ferdén állt ... talán kapott egy kisebb "csapást" (tisztítás miatt nyitva volt a gép és hiányzott a rögzítő csavar, mert nem is volt) Nyílt driver (egyelőre) és működik. Köszi. :)

Ennyivel később: 9 hónap

Nálam a bekapcsolás után bejön a az ASUS P5KPL-AM EPU képernyő, csakhogy ezek után el is indítja a BIOS betöltést de ezt is csak félig, mert utána elkezdte betölteni a rendszert. Mivel pedig nem is ütöttem le a delete gombot és mert ez már nagyon kezdett idegesíteni négy újraindítás után, meguntam és kicseréltem a billentyűzetet, és lám a BIOS betöltés elmaradt. Jelenleg egy rég SP2-es billentyűzetet használok, mert az előző USB-s Chicony ugyanezt a hibát "vétette" a Minix M1200-ás gépemen is, amikor is rácsatlakoztattam.

Ennyivel később: 9 év