Üdv! Lenne egy szintén fontos kérdésem, mivel csak olyanokat találtam, hogy rendszerindításkori parancsfuttatás, noss nekem CSAK ÉS KIZÁRÓLAG bejelentkezés utáni parancs ill programofuttatás kéne!!! valaki írta már az rc.local fájlt, és ott sajnos nem működött, hiába írtam be! (valaki írta hogy ott nincs rendszergazdai jog pl egy dhclient-re!) HELP: Moon
Bejelentkezés utáni autómatikus program, és parancsfuttatás!
Szia! Rendszer > Beállítások > Munkamenetek
seseEzzel kapcsolatban lette egy problémám. Ubuntu 7.10-et használok (amd64)-et és néhány dolgot be akartam rakni, hogy automatikusan induljon. Ezelőtt (rendszerújrarakás előtt) működött a 'Rendszer > Beállítások > Munkamenetek', de most valamiért nem. Nem csináltam semmi extrát ami kiválthatná. A hiba: 1. Behozom a Munkameneteket 2. Hozzáadás gomb 3. Kitöltöm 4. Mentés - ez után hozzáadódik a listához. DE mikor bezárom az ablakát, hogy készen vagyok (és újra belelépek) elfelejti a módosításaimat - így persze rendszer induláskor sem fut le amit akarok. Ugyan azokat adtam hozzá mint ezelőtt, így nem is ezzel van a probléma. Ha törlök egy létezőt akkor az is visszakerül... Mi lehet a gond? Mit javasoltok? Előre is köszönöm!