PhaceNos. Mivel az égvilágon semmilyen használható logot és semmilyen idegenkezűségre utaló dolgot nem találtam hát felkerekedtem egy alkalommal, mikor megállt és szántam cirka 3 órát a dolognak. Szépen ki lett véve a helyéről a gép és konzolról megnéztem mindent, amit csak lehet. Persze semmit se sikerült találni.. de egy alkalommal, mikor kimentem egy pohár vízért véletlen a lábammal hozzáértem a géphez és a konzolom gyakorlatilag csonttáfagyott. Na akkor inni nem ittam, de azonnal szétszedtem a gépet és egy hülye mechanikai (és ezáltal földelési) problémát valamint egy, a ház kialakításából adódó hibát is sikerült felfedezni. Egy pár alkatrész rendkívül közel volt a ház kiálló darabjaihoz (az alaplap alatt a ház maga rosszul volt illesztve és az alaplap alsó részén a nagyobb alkatrészek forrasztása közel volt az alaplaphoz). Talán a melegedés, talán az alaplap helytelen becsavarozása vagy a töltések felhalmozódása miatt de úgy tűnik, hogy bizonyos idő után az ott összeért/kisült és akkor minden megállt, nyilván a processzor elvesztett minden információt a regiszterekből (meg még ki tudja mivel mi történt.. kicsit csodálkozom is hogy nem füstölt az egész..).
Röviden ennyi: a szerencse vezetett rá.. meg a gép teljes szétszedése és átvizsgálása :)