Stefy Ha valaki állít be torrentező szerver számítógépet a TorrentFlux csomag jól jöhet. Telepítése a következő (legalább is nekem így sikerült): ~sudo apt-get install mysql-server ~sudo mysql -u root itt létre kell hoznod a torrentflux adatbázist: CREATE DATABASE torrentflux; a pontosvessző az fontos!!! ~sudo apt-get install torrentflux itt a legtöbb kérdésre szinte csak entert kell ütni (mivel localhost-ként nem kell jelszó) ~sudo apt-get install php5-apache2-mod-bt Ha ez mind sikerült akkor egy másik számítógépről már akár be is léphetsz. Beírod a böngészőbe, hogy: http://számítógép ip címe/torrentflux
charlie a "btphptornado Path" a "btshowmetainfo Path" és a "btmakemetafile Path" mi? probaltam rakeresni ezekre a fajlokra, de nem talaltam oket.
charlie charlieEgyszerubb cask az apacsot meg php-t, meg mysql-t feltenni, (meg a bittornadot) és a netrol letölteni a legfrisebb 2.3-asat.
siggi Nekem olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: Hogy lehet az összes torrent együttes letöltési sebességét korlátozni?
Epidemic Én még csak ma hallottam erről a TorrentFlus-ról...Valaki segítene abban, hogy hogy tudom én felrakni ezt egy tárhelyre?
zsolnaigabesz EpidemicIgen, törölnék az oldalt! Amúgy ingyenes tárhelyen nem valószínű hogy elmenne. Elég sok minden kéne hozzá!
zsolnaigabesz EpidemicMégvalami! :) System Requirements Linux OS (most *nux) Apache with PHP module MySQL Database Python 2.2 or higher