KiberLovagEgy Acer Extensa5620 laptopot nyúzok 3 éve. Minden létező módon próbáltam már "kinyírni" szabad szoftverekkel, eddig sikertelenül:-D A pendrive egy 1GBos Kingston. Használat előtt formáztam, bár ha jól tudom ezt automatikusan megcsinálja az alkalmazás, mikor az .ISO fájlt ráteszi.
Nem csináltam semmi különöset: letöltöttem a 32bit-es verziót, a szokott módon(Rendszer->Adminisztráció->Startup Disk Creator-nemtom magyarul hogy használják) készítettem Live USBt-életemben először, mert eddig CDt használtam- és utána újraindítottam a gépet(természetesn a BIOS-ban átállítottam a bootolást), ment minden a maga útján. Annyi gixer volt az elején, hogy a dock-ot nem tüntette el az ablak teljes méretre váltásakor, de még mielőtt utána néztem volna miért, már működött is. Én ezt betudtam annak, hogy Live módban kicsit lassúbban mennek a dolgok.
(Megjegyzem mellékesen, hogy eddigi tapasztalataim szerint a Live CD-hez képest az USB-ről való bootolás és kipróbálás messze gyorsabban megy, akár egy rendesen telepített rendszert használnék.)