Elementary OS
elég béna a honlapjuk, zero info. amúgy vajon ők, hogy fogják kezelni a gnome 3 ügyet? nem lesz gond nekik ez a gnome shell? gondolom unityt sem akarnak vagy igen?
Nekem csalódás lett az elementary os.Először is,hogy nincs 64bit-es,másodszor,hogy az igazi új feature-eiket nem rakták bele.Se wingpanel,se slingshot alkalmazásindító.Így igazából nem más,mint egy maverick,elementary stílusban.Én próbáltam az rc-t,felraktam rá a wingpanelt,(gnome felső panelt eltüntettem hozzzá),és tök jól nézett ki.De,a docky-t le kellet cserélmi awn-re,hogy legyen alkalmazásindító.Szóval,felejtős.Kár.
torosó értem, köszi. közben találtam egy videót erről a wing panelről és nem is rossz ötlet, hogy bemegy a címsáv fölé azon az oldalon, ahol nincsenek az ablak vezérlő gombok. egyébként nekem a dockokkal az a tapasztalatom, hogy még egy olyan dolog ami megosztja az ember figyelmét. még nagyobb esély, hogy amikor valami produktívat kellene csinálni ráklikkel valamire amire épp nem kellene, mert ott van a kis csini ikonja. legalábbis én ezrt tértem vissza a panelre. persze nekem elég gyenge az akarat erőm :D
inigo>egyébként nekem a dockokkal az a tapasztalatom, hogy még egy olyan dolog ami megosztja az ember figyelmét. még nagyobb esély, hogy amikor valami produktívat kellene csinálni ráklikkel valamire amire épp nem kellene, mert ott van a kis csini ikonja. legalábbis én ezrt tértem vissza a panelre. Én is így vagyok vele. Régebben még próbálgattam a dokkokat, de aztán inkább maradtam az egy paneles megoldásnál. A videót belinkelnéd? Csomó találat van, de mind ilyen gyűlésről meg ilyenekről készült.