szultiUNetbootin-nál melyik disztrót jelöljem ki? Addig oké, hogy ubuntu alapú, de gondolom lényeges azis hogy melyik verzión alapul.

EbcsontNemsokára Bill Gates és Steve Jobs egyesült erővel lecsap a linuxosokra, a veszedelmes Kék Halál járványát fogják terjeszteni és 700 pingvint fognak nyilvánosan megkínozni.

bobi64-Kowalski! Készítse elő a LiveCD-t! -LiveCD betöltve uram! -Rico! Kernelt frissíteni! -Kernel frissítve, uram! -TŰZ! -[Gates] ÁÁÁÁÁÁÁÁ! A gyilkos dobócsillag-LiveCD!!!

elég béna a honlapjuk, zero info. amúgy vajon ők, hogy fogják kezelni a gnome 3 ügyet? nem lesz gond nekik ez a gnome shell? gondolom unityt sem akarnak vagy igen?

• zlt válaszolt erre.

inigoEgyik se lesz gond nekik. Te is összerakhatsz egy desktopot ezek nélkül és használhatsz dockyt, wingpanelt, stb.

zltjó csak itt azt olvastam tájékozottabbaktól, hogy az ubuntunak azért kellet elmenni a unity irányba, mert hogy nem lesznek a normál panelek később a gnome 3 miatt. szóval a kérdés az volt, hogy unity vagy gnome shell és semmiképp sem maradhattak mostani bevált dolgok.

andy2.0Ha legközelebb hívna Michael Palin,megemlítenél neki?Lécci lécci lécci....

rapfenAttól függ. Mostanában inkább a közös filmünket forgat-gatjuk :)

Nekem csalódás lett az elementary os.Először is,hogy nincs 64bit-es,másodszor,hogy az igazi új feature-eiket nem rakták bele.Se wingpanel,se slingshot alkalmazásindító.Így igazából nem más,mint egy maverick,elementary stílusban.Én próbáltam az rc-t,felraktam rá a wingpanelt,(gnome felső panelt eltüntettem hozzzá),és tök jól nézett ki.De,a docky-t le kellet cserélmi awn-re,hogy legyen alkalmazásindító.Szóval,felejtős.Kár.

andy2.0Ez olyan szöveg volt mintha Rejtőt idéznél. A Nagy Levinnél tanultam!

inigoGNOME Panel az Elementary OS-ben sem lesz később, helyette lesz Wingpanel, Slingshot és Plank.

torosó értem, köszi. közben találtam egy videót erről a wing panelről és nem is rossz ötlet, hogy bemegy a címsáv fölé azon az oldalon, ahol nincsenek az ablak vezérlő gombok. egyébként nekem a dockokkal az a tapasztalatom, hogy még egy olyan dolog ami megosztja az ember figyelmét. még nagyobb esély, hogy amikor valami produktívat kellene csinálni ráklikkel valamire amire épp nem kellene, mert ott van a kis csini ikonja. legalábbis én ezrt tértem vissza a panelre. persze nekem elég gyenge az akarat erőm :D

inigo>egyébként nekem a dockokkal az a tapasztalatom, hogy még egy olyan dolog ami megosztja az ember figyelmét. még nagyobb esély, hogy amikor valami produktívat kellene csinálni ráklikkel valamire amire épp nem kellene, mert ott van a kis csini ikonja. legalábbis én ezrt tértem vissza a panelre. Én is így vagyok vele. Régebben még próbálgattam a dokkokat, de aztán inkább maradtam az egy paneles megoldásnál. A videót belinkelnéd? Csomó találat van, de mind ilyen gyűlésről meg ilyenekről készült.