Már, mint ahogy írtam, többször is formáztam és teljesen újratelepítettem, de minden telepítés után, sőt már a cd-ről beindult rendszernél is az a tapasztalatom, hogy hang és hálózat egyszerűen nincsen(meg lehet más sincs amit eddig nem vettem észre). Viszont azt is írtam, hogy ha boot menüben recovery módot választok és utána akár root-ként akár user-ként belépve simán van hang és hálózat is(most is ebben a módban vagyok). 64bites a processzorom és legelőször direkt a 64bites Ubuntu-t próbáltam, ott ment is rendesen a hang és a hálózat, viszont ott más gondok vannak amiért 32-bitesre kényszerültem váltani: 64bites driverek támogatottságának hiánya, pl.: java, flash kiegészítés a böngészőbe egyszerűen nem megoldható, vagy egyáltalán nem is lehetséges. Meg a legtöbb program 32-bites Ubuntu-ra lett tervezve. Asus M2N4-SLI alaplapom van AC-97 integrált hanggal és integrált hálózattal. Viszont valami olyasmit is olvastam más fórumokon, hogy 64bites processzoroknál másnak is hasonló gondok vannak Ubuntu-val, és NOAPIC, meg hasonló boot paramétereket írtak, hogy megoldja, de nem igazán értem. Tehát a legfőbb kérdésem: ha recovery módban(mind1 melyik kernelt) indítva belépek, akkor nincs hardverprobléma, akkor normalmódban miért van???