Én a php forráskódot úgy szoktam leellenőrizni, hogy megnyitok egy terminált abban a mappában, ahol a fájlok vannak, mondjuk rá /www , és kiadom a parancsot: php -l fajlom.php Egész rendesen kiírja a programhibákat.
PHP futtatásnál nincs hiba kód
/etc/php5/php.ini keresd meg a: error_reporting ... sort és ezt rakd be: error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE szerk.: most látom, a hibát megoldottad, de én egyszer itt véreztem el, így csuklóból beírtam a megoldásom. de ebben az esetben tárgytalan a dolog Ajánlom a MEGOLDVA feliratot a címbe
LWjuniOrA kérdező a gondját megoldotta, de a te verziódat kijavítanám. Ha azt szeretnéd, hogy minden hibát kiírjon, akkor csak ennyit írj: error_reporting = E_ALL De ha a display_errors = Off, akkor édes mindegy, hogy mi van az error_reporting-nál, úgyse írja ki. A témaindítónak: Jó lenne, ha a kérdéses mappa/fájl "jogait" visszaállítanád arra, ami volt előtte, mert így egy szép nagy kaput nyitottál a rendszered biztonságán. Ez nem jelenti azt, hogy most mindenki ott fog turkálni, de a lehetőség adott. :-) A jövőben pedig, ha rendszerfájlokat akarsz módosítani, elég a parancs elé beírni, hogy sudo és a jelszavad beírása után módosíthatsz amit akarsz, majd mentheted is. Példát kaptál eszes-től, talán annyi kiegészítést, hogy grafikus programnál gksu-t (Kubuntu-nál kdesudo ha igaz), terminálban futó alkalmazásnál pedig sudo-t kell használni. Valahogy így: gksu gedit /etc/php5/php.ini vagy "terminálos" szerkesztésre: sudo nano /etc/php5/php.ini