Hali, feltettem a Nattyt, de nem akar indulni, a bios után csak villogó kurzorom van. A gépen több partíció is van. Az egyiken win7, és jó lenne megmenteni. Igazából már újratelepítettem, a grubot másik partícióra is próbáltam feltenni de 0. Shift-tel sem jön elő semmi:(

BeginnerSajnos nem magamnak tettem fel, ezért így nehézkes javítani:S De legalább ezzel is okosabb lettem:) Köszi a tippet, amúgy én is ezzel próbálkoztam volna ha lett volna időm

Szia Csak egy tipp. Virtualbox-al jött nekem ugyan elő ez a hiba de úgy meg tudtam oldani hogy felraktam 10.04-et és úgy frissítettem fel. Próbáld meg hátha. :-)

Nem akartam új tmát indítani de nálam az Ubuntu 11.04 nagyon lassú. 1 firefox, 2-3 terminál és 280mb ot eszik a ramból a cpu 10-30% között megy de nagyon leterheli valami... nincs még agyon telepítve és picit értetlenül állok a dolog előtt. Van valami tippetek? JA és még egy :) A mac adresst hogyan tudom megnézni? a Wlan mac kellene. Köszönöm!

SoLoTerminálba írd be: top Nézd meg melyik folyamat terheli a gépet. A hálózat ikonjára kattintasz: Kapcsolatinformációk Ott van elvileg a mac-cím is.

Nem tuti, de nézd meg a BIOS-ban az AHCI beállítását, volt már, hogy emiatt nem éledt a friss linux.

zLegoifconfig | grep HWaddr wlanX - a wifi mac címe.

Ennyivel később: 11 év