Gaben, az xp nem szabályosan lett leállÍtva egy pár napja, mert vmiért nem lépett ki mikor kikapcsolást avagy restartot nyomtam, és semmire sem reagált, még a folyamatok közé sem tudtam belesni. A lényeg, h megőrült egy ideje az xp és ekkor szántam rá magam, h ebből elegem van, nekem egy megbÍzható oprencer kell, plusz időm sem volt helyrepofozni az elmúlt napokban xpt. Kapott egy pár resetet, az biztos.
lfulop megpróbáltam, de sajnos az xp telepÍtésénél is azt Írta ki, h ismeretlen partÍció vagy file rendszer már nem emléxem, h mivel jelöli xp, h milyen tÍpusú a partÍció - de ez eléggé megrémÍtett.
Régebben néztem 1 ubunu telepÍtő cdt, h milyen a felület, mert már akkor is foglalkoztatott a téma, csak nem fogtam bele, de a lényeg,h akkor látott minden wines partÍciót. Sztem ez nem volt olyan régen, azaz lehet, h ez is már a 7es verziók egyike volt...
fdsikel megpróbálkozom...
Hogy mért nem ajánlatos 1 fizikai meghajtóra telepÍteni, arra konkrétan nem emléxem, vmi "összegerjedésről" esett szó /ezt sem ma olvastam, hanem mikor gondolkoztam a váltáson/. De nem is arra gondoltam, h az ext es vinyóra rakom fel, hanem hogy esetleg azt a vinyót, amin most az ubuntu van abból tudok e "lecsÍpni" 20gb ot és formázni ntfsre h arra felpakoljam xpt.
Az irományom óta meg beszereztem 1 külső vinyót, lehet arra rakom az xpt, és megnézem, h mi lehet vele a matek...
Nem akartam xpt tenni, mert eléggé megfogott az ubuntu már az elején mikor csak a telepÍtő cdvel néztem szét rajta, de lehet, h most muszály lesz...
Így esetleg egyéb ötlet?
Köszi!