Wérnyúl Dr. SzösziEgyetértek. Én is hiába tettem rá az audio CD lemezt az orsós magnó órsójára, csak nem akarta lejátszani a (random kiválasztott) számokat. Nem ér a CD semmit...
SoToS maatNem hiszem el, hogy 2011 ben ne legyen egy olyan megoldás, hogy egy linux szerver is úgy rövidítse a fájlneveket dos számára mint a win... Samba 28 millió beállításában 1 sincs ami ezt csinálja??? senki nem csinált még ilyet??? :o linux szervert szeretnék....
Wérnyúl SoToSTalán ez segít: http://www.linux-tutorial.info/modules.php?name=MContent&pageid=154 Elég hosszú, keress rá az oldalon a "mangling" szóra, akkor rögtön a témához érsz.
Csabee SoToSpróbáld ki ha titkosítod a linux alatt a könyvtáradat és felcsatolod winre, akkor is hasonló a hiba? Szarok az ékezetek, vagy nem is látja? Miért is windowsos működést vársz el tőle? linux alat linux gondolkodás kell, azt összehozni a winnel.
SoToS Dr. Szöszi""linux szervert szeretnék...."" "Vegyél." és akkor jó lesz a fájlrövidítés??? :o kettőt kérek...
Wérnyúl Dr. SzösziLehet... bár én úgy gondoltam, hogy a CD lejátszó és az orsós magnó erősítője közé kellene valami illesztés. (win Samba/Linux)