Elnézést ha nem pontos címet adtam meg, de úgy emlékszem az Xubuntu a leggyorsabb az ubuntu linuxok között... Sziasztok. Keresek valakit aki nagyon ügyes linux egyedi telepítőlemez készítésében. Devizapiacon kereskedek 'robotokkal'. Úgynevezett MetaTrader 4 kereskedési platformon. Ehhez muszáj XP -t használnom pedig szeretem a linuxokat, régebben volt dolgom az ubuntuval -val is . Olyan telepítő lemez kellene amin erről a linkről letöltött MT4 kereskedői szoftver már rajta van és (minden egyéb ami ahhoz kell hogy fusson is) . http://www.fxopen.com/TerminalMetaTrader4.aspx Amikor a kereskedő robotok tesztelése folyik az MT4 szoftverben XP alatt, a rendszer több millio kombinációban számol beállítási paramétereket egy kereskedő robothoz. Mivel az XP lassabb, nem ritka hogy 500 órás tesztelési időintervallumot állapít meg egy robot paraméter optimalizáláshoz (az utolsó 1 év piaci adataival.) Amennyiben ezt az MT4 kereskedői felületet valaki működésre bírja xubuntu - n, vagy valamely villám gyors linux változaton (wifi keresővel), úgy vélem akár 100 szorosára is gyorsulhat a forex robotok paraméterezési számítási ideje. Ha valaki tud segíteni írja meg mikorra , mennyiért. ( Virtual Box ban szerintem ugyanugy lassú lenne, közvetlen futtatásra gondoltam wine szerű + egyéb kiegészítőkkel, ha egyáltalán lehetséges) ha tényleg működik, nem várom el senkitől, hogy ingyen csinálja. személyes emailom: expert_advisor [kukac] hotmail.hu köszönöm
Egyedi telepítő lemez készítése.
Ennyivel később: 11 év
administrator lezárta a témát.