ki_ez>Nem biztos, hogy ilyen lesz a jövő...
Csak nagyon valószínű.:)
>A közeljövőben nem fog mindenki rohanni a boltba táblapc-ért sem.
Mindenki biztosan nem, de már tavaly is 20 milliót adtak el, ami évről évre növekedni fog az elkövetkezendőkben. Ez pedig egy szépen dagadó piacot jelent, amire megéri fejleszteni.
>Akik most vesznek táblapc-t azok az Android miatt veszik meg és nem a Unity miatt.
Így van. Egyrészt, mert Unityvel még nem igazán jött ki minőségi, nagy gyártó által támogatott tablet. Ezt nem tudom észrevetted-e. Másrészt a Google és az Android ismertebb nevek.
>A Windows 7 már most is teljesen érintőképernyő kompatibilis és nem béta verzió. ( tapasztalatból tudom )
Akkor tapasztalatból azt is tudhatod, hogy élmény használni azt a felületet érintőképernyőn az ioshez, Androidhoz, Unityhez, Gnome-shellhez képest... :)
>És már mondtam, hogy teljesen mind1, hogy ki mit tervez.
Erről a vállalatoknak más az álláspontja.:)
>Bármikor berobbanhat 1 új ismeretlen szereplő is a köztudatba és mindent vihet.
>Például, senki nem említette a Google OS-t.
2009 óta emlegeti rendszeresen a fél internet. Ismeretlennek titulálni igazán érdekes annak tekintetében, hogy a Google jelentette be és folyamatosan hírt adtak a terveikről, képességekről, technikai megoldásokról...
>Vagy ott van például a haiku is.
Ismerem. Nagyon szimpatikus hobbiproject. Tabletekhez, piaci hódításhoz viszont jelenleg köze nincs és belátható időn belül nem is lesz.:)
>Sokan vannak, akiket nem az érdekel, hogy csillogjon és villogjon az operációs rendszere.
Ez így igaz. És ugyanígy sokan vannak azok is, akiket érdekel. Sőt, utóbbi tábor egyértelműen nagyobb. Ezt tükrözik a népszerűségi és eladási listák is.
>Az volt a számomra a fontos, hogy az operációs rendszer azt csinálja amit én szeretnék, hogy csináljon.
Még nem láttam olyat, ami úgy lett volna megírva, hogy direkt ne azt csinálja.
>És, ha kérhetem, akkor ne írj erre a kommentemre semmit, maximum annyit, ha nem tudod megállni, hogy milyen operációs rendszert használsz most és melyiket várod a leginkább, hogy megjelenjen? :)
Kérheted.
>Valakinek sikerült megfogalmaznia azt, ami nekem nem ment... :D
Legalább neki sikerült...