Néhány napja eltűnt a planet és identi.ca blokk az oldalról, hiába van beállítva mindkettő a saját adatok alatt. Ma a chaten zaivaldi kérésére bognarandras visszaállította őket, először 21 órakor, minden rendben is volt. Aztán 22 órakor megint eltűntek, újból vissza lettek állítva, 22.21-ról van képernyőmentésem, majd 22.45-kor megint eltűntek. Most 23.00-kor megint látszódnak. Vivientől még megtudtam azt, hogy neki változatlanul helyesen működnek a blokkok, lehet hogy felhasználó függő a dolog. Mi lehet a háttérben? Ütköző modul, garázdálkodó cronjob?
Eltűnő planet és identi.ca blokkok
nálam meg vannak. viszont el akartam tüntetni az identicát mert beelőzte a planetet, és amúgy is úgy láttam, hogy főleg redundáns infokat tartalmaz, de hiába van kiszedve a pipa, nem tűnik el :) megptóbáltak törölni a cookiekat az sem változtatott.
Akkor megnyugodtam hogy nem nálam van a hiba, pár napja én se látom egyiket se
Nálam továbbra is úgy működik mint az esti mese. " Egyszer volt ,hol nem volt..." De inkább egyszer-kétszer volt, és sokszor nem volt/van.
Tegnap még nálam is volt, ma dél körül eltűnt. Mindkét helyről, a Debianról és a Lucidról is. Mit kell tenni ilyenkor ?
Sziasztok. Nekem is eltüntek a blokkok. Az identi.ca nem is zavar,de a planet jó lenne, ha visszatérne.
maxtEgyelőre Máté sem tudja az eltűnés okát. A bejelentés óta nekem a saját adatoknál is eltűntek a blokk beállítások alól. Átmeneti megoldásként kapcsold be a Kapcsolat blokkot, és azon egy kattintással el tudod érni a planetet (az identi.ca oldalt is). Vagy ha úgy kényelmesebb, akkor a planet Atom feedjét fel tudod venni egy hírolvasóba.